EUX Teknisk

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Få to uddannelser i én

Tager du en teknisk EUX uddannelse hos UCRS, åbner du op for endnu flere fremtidsmuligheder, da du både får et svendebrev og en studentereksamen. Efter 5 års uddannelse kan du derfor enten dyrke din karriere som håndværker, blive selvstændig eller gå direkte videre og læse på en lang række videregående uddannelser.

I løbet af studietiden vil du blive en del af et stærkt fagligt fællesskab i det daglige. Vi arrangerer turneringer med robotter, tager på virksomhedsbesøg eller på gokartbanen. Alt sammen aktiviteter, der inddrages i den boglige del af uddannelsen.
Se en kort film om vores fede go-kartforløb med matematik og fysik her, eller film om robotkodning her.

Studiemiljøet og det sociale

På teknisk EUX bliver du en del af et stærkt socialt fællesskab.
EUX har sit eget studieområde, hvor du møder dine studiekammerater hver dag. Her er der plads til alt fra afslapning til projektarbejde. Det sociale miljø vægtes højt på EUX, da det er vigtigt at danne et godt sammenhold for både dig og dine studiekammerater.

For at styrke fællesskabet arrangerer vi bl.a. ryste-sammen-ture, studieture, og fester med resten af UCRS.
Få et indblik i studiemiljøet på UCRS EUX her.

Som elev har du stor medindflydelse på din studietid og vi er altid klar til at lytte til gode ideer og projekter. Ligesom vi har en mentor ansat, som har mulighed for at vejlede elever, der fx er ordblinde.

Tværfaglighed og sammenhæng

Vi arbejder projektorienteret og tværfagligt, og du undervises i fag og emner inden for dit hovedområde. Gymnasiefagene skaber i vid udstrækning sammenhæng til værkstedsfagene gennem tværfaglige emner. Det kan være temaer som bæredygtighed, teknologi og sikkerhed.

UCRS tilbyder flere forskellige erhvervsuddannelser og vi håber, der også er noget for dig!

Som teknisk EUX elev kan du vælge mellem 3 fag[-]retninger

Fagretningerne skal gøre dig klar til at vælge uddannelse, så du behøver altså ikke vide, præcis hvilken uddannelse du vil gå på, når du starter på grundforløbet. Det er der god tid til at finde ud af.

Klik på faget eller find mere information om de enkelte uddannelser nederst på siden.'

Har du inden for de seneste 2 år afsluttet grundskolens 9. eller 10. klasse, skal du starte din erhvervsuddannelse på grundforløb 1 (GF1).

 

Tilmeld dig i dag

Er du klar til en erhvervsuddannelse, der sætter skub i karrieren?

En erhvervsuddannelse gør dig klar til at gå direkte i arbejde indenfor det område, du vælger at specialisere dig i, mens en studenterekssamen giver dig mulighed for at fortsætte på en højere videregående uddannelse.

Optagelse

Har du inden for de seneste 14 måneder afsluttet grundskolens 9. eller 10. klasse, skal du starte din erhvervsuddannelse på grundforløb 1 (GF1).

Du kan også starte direkte på grundforløb 2 (GF2), hvis du har afsluttet din 9. klasses eksamen med min. 2 i dansk og matematik ELLER du har en lærekontrakt/uddannelsesaftale.

Opfylder du ikke adgangskravene eller er du i tvivl, så kontakt vores studievejleder Lone Strandgaard.

Gå til optagelse.dk

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Studievejledning

Har du spørgsmål omkring valg af uddannelse eller har du brug for at høre mere om dine muligheder?

Du har mange muligheder på UCRS og vil du gerne være sikker på dit valg eller høre mere om dine muligheder er du altid velkommen til at kontakte os. Vores vejledere sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten du skal vælge uddannelse, er i gang med en uddannelse eller bare har brug for en snak.

Studievejlederne på UCRS står altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Her er blot et par af emner, du kan tage op med din studievejleder:

  • Hvad har jeg af fremtidsmuligheder - både job og videreuddannelse?
  • Hvilke valgfag passer bedst til mig?