Erhvervsuddannelser

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Erhvervsuddannelser på UCRS!

På UCRS har du adgang til et spændende udvalg af erhvervsuddannelser, der åbner døre til din drømmekarriere. Vælg mellem diverse brancher og uddannelsesveje, der giver dig kompetencer og erfaring til en succesfuld fremtid. Du bliver klædt på til et arbejdsmarked, der i stigende grad kalder på faglært arbejdskraft samtidig med, at du skaber en fremtid for dig selv fuld af muligheder.

En erhvervsuddannelse er en praktisk uddannelse, der retter sig mod et erhverv, og som veksler mellem undervisning på skole og praktikperioder i en virksomhed.

Efter din uddannelse kan du vælge at videreuddanne dig eller arbejde inden for dit fag - i en virksomhed eller måske som selvstændig.

Du kan slippe kreativiteten løs i metal, hvor du både arbejder hands on og med robotter i værkstedet og du udvikler og designer på tegnebrættet.

 

Du kan vælge at gå teknologivejen, en verden fuld af elektronik, og tage del i udviklingen af den grønne omstilling og en bæredygtig produktion.

Du kan følge din passion for mad og oplevelser, og sætte nye standarder for kulinariske eventyr.

Du kan blive mekaniker på Danmarks bedste tekniske uddannelse 2021 og 22, og følge i fodsporene af sølvvinderen til Europamesterskaberne i Skills.

Du kan uddanne dig indenfor handel, salg, kontor og turisme og komme ud og arbejde i det virkelige liv med en uddannelse, som giver dig en erhvervserfaring lige fra begyndelsen.

Tag din erhvervsuddannelse på UCRS og find din vej til professionel udvikling!

Tværfaglighed på UCRS

På grundforløb 1 arbejdes der projektorienteret og tværfagligt. Undervisningen er opdelt i en række temaer. Her undervises du i fag og emner, som vedrører uddannelserne inden for hovedområdet, og derudover bl.a. i emner som:

  • Sundhed
  • Arbejdsmiljø
  • Sikkerhed på værkstedet
  • Førstehjælp
  • Brandbekæmpelse

Få et samlet overblik over alle vores uddannelser og læs mere om hver enkelt herunder.

Kombineret teori og praksis

På UCRS bliver du klædt på til et arbejdsmarked, der i stigende grad kalder på faglært arbejdskraft samtidig med, at du skaber en fremtid for dig selv fuld af muligheder.

En erhvervsuddannelse er en praktisk uddannelse, der retter sig mod et erhverv, og som veksler mellem undervisning på skole og praktikperioder i en virksomhed.

Efter din uddannelse kan du vælge at videreuddanne dig eller arbejde inden for dit fag - i en virksomhed eller måske som selvstændig.

UCRS tilbyder flere forskellige erhvervsuddannelser, så vi håber også, at der er noget for dig!

Sådan kommer du igang

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Studievejledning

Har du spørgsmål omkring valg af uddannelse eller har du brug for at høre mere om dine muligheder?

Du har mange muligheder på UCRS og vil du gerne være sikker på dit valg eller høre mere om dine muligheder er du altid velkommen til at kontakte os. Vores vejledere sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten du skal vælge uddannelse, er i gang med en uddannelse eller bare har brug for en snak.

Studievejlederne på UCRS står altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Her er blot et par af emner, du kan tage op med din studievejleder:

  • Hvad har jeg af fremtidsmuligheder - både job og videreuddannelse?
  • Hvilke valgfag passer bedst til mig? 
Billede af Lone Strandgaard
Lone Strandgaard
Vejleder, Teknisk EUD lst@ucrs.dk Mobil: 22999065
Billede af Hanne Vestergaard Kristensen
Hanne Vestergaard Kristensen
Leder af EUD & EUX Business, VUC og Kompetencegruppen hv@ucrs.dk Mobil: 23304656

Bedømmelseskriterier for grundfagene på EUD Teknisk.

Dansk        Matematik        Engelsk       

Fysik        Naturfag