Brobygning og introduktionskurser gymnasiet

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Dine muligheder

På UCRS tilbyder vi introduktionskurser for elever i 8. klasse og brobygning for elever i 9. og 10. klasse. Her oplever du, hvordan det er at være elev på UCRS, og du vil møde skolens lærere og elever og få et godt indblik i livet på skolen.

Gennem introduktionskurserne og brobygningen oplever du studiemiljøet på skolen, og du har muligheden for at finde ud af, om en af uddannelserne på UCRS er noget for dig.

Et besøg starter altid med en introduktion til skolen og uddannelsen. Herefter vil du få undervisning i en række forskellige fag og prøve forskellige måder at arbejde på.

Det kan være svært at vælge ungdomsuddannelse. Derfor kommer du til at møde elever fra skolen, som vil fortælle om livet på UCRS, og som du kan stille spørgsmål.

Vi håber, at du får et godt indtryk af UCRS, og at det kan gøre det lettere for dig at vælge ungdomsuddannelse.

Klik ind på skolernes brobygningsforløb eller introduktionskurser herunder.

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte en af vores studievejledere. Du finder dem på siden for de enkelte skoler. Vi ses!

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00
“Brobygning på HHX er en uge, hvor du lærer skolen at kende, og du får et indtryk af de nye fag på HHX. Du får lov til at være med i timerne ude i klasserne ved de elever, som går der. Efter brobygningsforløbet er du ikke i tvivl om, hvorvidt det er en skole for dig eller ikke.”
Lauge Bruun Olesen
Brobygning