Besøg gymnasierne

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Book et besøg

Det er altid en god ide at besøge den skole, man påtænker at søge ind på. Det at få en fornemmelse af atmosfæren, stemningen og miljøet på skolen, kan være med til at give dig en større sikkerhed omkring dit valg.

Du er altid velkommen til at besøge vores skoler, og vi viser dig gerne rundt, så du kan se alle faciliteterne, møde nogle af underviserne og eleverne, og få en fornemmelse af, hvad vores skoler kan byde på.

Er du interesseret i en HTX-uddannelse, inviterer vi til en rundvisning og snak i vores laboratorier på Gymnasiet HTX Skjern, så du kan blive klogere på dine muligheder.

Er du interesseret i en HHX-uddannelse, inviterer vi til en rundvisning og snak i vores hyggelige omgivelser på Gymnasiet HHX Skjern eller Gymnasiet HHX Ringkøbing, alt efter, hvor du kommer fra og hvor du har lyst til at gå.

Vil du gerne besøge et af gymnasierne, have en rundvisning og mere information, eller har du et særligt ønske om brobygning, så kontakt skolens studievejledere.

Vi glæder os til at se dig!

Studievejleder
Gymnasiet Skjern

Snak med os om uddannelsen og hør mere om dine muligheder. Vi er altid klar til at hjælpe!

Billede af Ulla Fløe Andersen
Ulla Fløe Andersen
Uddannelsesleder, Gymnasiet HTX & HHX Skjern ua@ucrs.dk Mobil: 24756150

Studievejleder
Gymnasiet HHX Ringkøbing

Snak med en vejleder om uddannelses-mulighederne eller personlige udfordringer. Vi er altid klar til at hjælpe!

Billede af Ellen Morsing Kristensen
Ellen Morsing Kristensen
Studievejleder emk@ucrs.dk Mobil: 22759500

Brobygning og introduktionskurser

Går du i 8., 9. eller 10.klasse, kan du besøge Gymnasiet HTX Skjern og få en smagsprøve på det særlige undervisningsmiljø, der danner rammen for tre år med faglige oplevelser, sjov, alvor og socialt samvær med kammerater og lærere.

Læs mere om brobygning og introduktionskurser her