Økonomi & Finans

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Økonomi og Finans

Forløbet består af tre hovedelementer:

  • Virksomhedsbesøg
  • Finansforløb ved Ringkjøbing Landbobank
  • Deltagelse i virksomhedsspil

Dette specialforløb afholdes i samarbejde med Ringkjøbing Landbobank, der målt på markedsværdi er landets 5. største bank. Banken har et målrettet uddannelses-og udviklingsforløb for dets egne medarbejdere – bl.a. via sit eget uddannelsesakademi - og du vil i dette forløb få lov til at ”smage” på elementer indenfor økonomi, finansiering og investering. Du vil i forløbet blive udfordret – såvel personligt som fagligt.

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00
“Har du interessen, tiden og overskuddet, så kan jeg varmt anbefale det frivillige forløb, Økonomi & Finans, der tilbydes på Gymnasiet HHX Ringkøbing. Vi er altid på udkig efter engagerede unge mennesker, som gør lidt ekstra. Det vægter positivt, når vi kan se, at potentielle medarbejdere har tilvalgt nogle frivillige tilbud, som de skal bruge tid på i deres fritid. Det er også en af grundene til, at vi som bank er en stærk samarbejdspartner på Økonomi & Finans.”
Mogens Olesen
Ringkjøbing Landbobank om Økonomi og Finans forløbet
uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00
“Jeg valgte Økonomi- og finansforløbet fordi, jeg synes det lød spændende og har et ønske om at blive elev i Landbobanken efter gymnasiet. Jeg så derfor forløbet som en oplagt mulighed for at bygge videre på min interesse inden for økonomi samt at lære, hvad det vil sige at arbejde i bankverdenen.”
Oliver
Om Økonomi og Finans forløbet