Erhvervsuddannelser GF2 Business

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Er det mere end 2 år siden du færdiggjorde folkeskolen, skal du gå igang med din erhvervsuddannelse direkte på grundforløb 2 (GF 2). Det betyder at du springer det første halve år på skolebænken over. Det eneste det krav er, at du har dansk, engelsk og samfundsdfag på C niveau inden du starter dit hovedforløb.

Er du mere end 25 år, så skal du have lavet en RealKompetenceVurdering (RKV) inden du kan gå i gang på GF 2.
En RKV er bl.a. en hjælp til at få et overblik over dine færdigheder fra tidligere jobs, fra skolegang, dit fritidsliv o.m.a. og dermed se, hvilke af dine kvalifikationer, der kan give dig merit i løbet af din skoletid.
RKV'en laves på skolen sammen med en studievejleder.

Ønsker du at skifte spor og tage en erhvervsuddannelse, eller vil du gerne have papir på det, du allerede kan, men er i tvivl om, hvordan du gør? Vi kan rådgive dig, finde den rigtige uddannelse for dig og hjælpe dig videre!

Uanset om du er i arbejde, ledig eller som virksomhed ønsker at få flyttet nogle medarbejdere fra ufaglært til faglært, så tilbyder vi sparring og en mentorordning, der kan hjælpe dig/jer igennem en erhvervsuddannelse. 

Ring til os, så hjælper vi dig videre!

Færdig med gymnasiet?

Er du færdig i gymnasiet, eller er det mere end to år siden du afsluttede folkeskolen og har du måske anden uddannelse eller erhvervserfaring bag dig, så kan du starte på GF2 og springe det første halve år på skolebænken over.

Vælg en EUD og kom videre!

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Studievejledning

Har du spørgsmål omkring valg af uddannelse eller har du brug for at høre mere om dine muligheder?

Du har mange muligheder på UCRS og vil du gerne være sikker på dit valg eller høre mere om dine muligheder er du altid velkommen til at kontakte os. Vores vejledere sidder klar til at hjælpe dig, hvad enten du skal vælge uddannelse, er i gang med en uddannelse eller bare har brug for en snak.

Studievejlederne på UCRS står altid klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Her er blot et par af emner, du kan tage op med din studievejleder:

  • Hvad har jeg af fremtidsmuligheder - både job og videreuddannelse?
  • Hvilke valgfag passer bedst til mig?
  • Kan jeg tage en EUX, når jeg starter på GF2?
Billede af Hanne Vestergaard Kristensen
Hanne Vestergaard Kristensen
Leder af EUD & EUX Business, VUC og Kompetencegruppen hv@ucrs.dk Mobil: 23304656