uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Om skolen

Gymnasiet HTX Skjern byder dig indenfor til 3 gode år på et gymnasium, hvor naturen, kommunikationen og teknikken er i førertrøjen.

Vi lægger vægt på et studie med plads til alle. Værdier som humor og alvor, arbejde og leg er lige væsentlige for os, både lærere og elever. Vi er ca. 300 elever på Gymnasiet HTX-Skjern og 24 undervisere.

Vi har gennem årene gennemført omfattende fysiske og tekniske ombygninger, således at vi nu har fået etableret rammerne for en udvikling, hvor undervisningens form og indhold i høj grad afspejler de behov og krav, der stilles til moderne undervisning, hvor det er den enkeltes kompetencer, der er i fokus.
En ny udviklingsplan for gymnasiet har set dagens lys.


Dette har betydet, at der er kommet fokus på gymnasiets særlige erhvervsrettede profil, og at gymnasieundervisningens form og indhold i endnu højere grad tilgodeser både samfundets og elevernes behov og krav til et moderne gymnasium.

Tilmeld dig i dag

Ansøg om optagelse via optagelse.dk.

Hvis du går i skole, skal du bruge dit UNI-Login, som er oprettet på din skole. - kan du ikke huske det, så kan din skole hjælpe dig.

Er du over 18 skal du bruge dit NemID.

Gå til optagelse.dk

Bliv kontaktet

Du kan vælge at skrive dig op, så vil en af vores vejledere eller konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00