uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Om skolen

Hvert år afslutter dygtige HHX-studenter deres uddannelse på Gymnasiet HHX Ringkøbing.
Studenterhuen markerer afslutningen på tre år med stor arbejdsomhed i et spændende undervisningsmiljø med engagerede lærere og elever.

År efter år ser vi, at skolen klarer sig rigtig godt i de målinger, der viser, hvordan det går på landets gymnasier. Vi ligger helt i top, både når det gælder de faglige aktiviteter og også når det handler om det sociale – det er vi meget stolte af. Vi er en skole med stort fokus på de faglige præstationer.

Det kan du se ved, at vi gennem årene stabilt har præsteret landets højeste HHX-eksamensgennemsnit. Alt det sker på en skole med en høj grad af nærhed. Her forsvinder den enkelte elev og lærer ikke i mængden – vi kender hinanden. Vil du bruge dit faglige og sociale engagement i et tæt fællesskab, så er Gymnasiet HHX Ringkøbing stedet for dig.

Røgfri skoletid

Fra 1. august 2021 træder lovgivningen om røgfriskoletid i kraft på alle ungdomsuddannelser. 

Det betyder at elever og medarbejdere ikke må ryge i skoletiden/arbejdstiden. Kursister, gæster og andre særlige tiltag (fx Broen) må ryge udenfor skolens matrikel. Skolehjems-elever må ryge udenfor skolens matrikel udenfor skoletiden. Til fester og andre sociale arrangementer udenfor almindelig skoletid, må der ryges udenfor skolens matrikel.

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Se video fra alle vores uddannelser på UCRS

Klik her!

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00
Åbent hus for kommende elever

Sæt stort kryds i kalenderen

Åbent hus for kommende elever på en af vore mange ungdomsuddannelser.

Lørdag den 30. januar kl. 9.00 - 15.00

Tirsdag den 2. februar kl. 17.00 - 21.00

Kom og oplev vores skoler og bliv klædt på til at træffe det rigtige valg sammen.