uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Om skolen

Gymnasiet HTX Skjern gi´r dig 3 gode år på et moderne gymnasium, hvor naturvidenskab, teknik, kommunikation og innovation er i fokus.

Vi tilbyder dig en spændende og afvekslende studietid, hvor du bliver en del af et godt læringsfællesskab kendetegnet af nysgerrighed, fordybelse, nærvær, humor og plads til forskellighed.  Gymnasiet HTX Skjern har ca. 250 elever og 24 undervisere.

Gymnasiet HTX Skjern har moderne faciliteter til alsidig og tidssvarende undervisning, hvor den enkelte elevs kompetencer og udvikling er i fokus. Lyse klasselokaler, hyggelige fællesområder og veludstyrede laboratorier/værksteder danner optimale rammer for elevaktiviteter, gruppearbejde, projektforløb og hands-on. Dette tilgodeser både elevernes og samfundets krav til det erhvervsrettede gymnasium, hvor fagligheden og læringen er relevant, vedkommende og brugbar.

Røgfri skoletid

Fra 1. august 2021 træder lovgivningen om røgfriskoletid i kraft på alle ungdomsuddannelser. 

Det betyder at elever og medarbejdere ikke må ryge i skoletiden/arbejdstiden. Kursister, gæster og andre særlige tiltag (fx Broen) må ryge udenfor skolens matrikel. Skolehjems-elever må ryge udenfor skolens matrikel udenfor skoletiden. Til fester og andre sociale arrangementer udenfor almindelig skoletid, må der ryges udenfor skolens matrikel.

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Se video fra alle vores uddannelser på UCRS

Klik her!

Tilmeld dig i dag

Ansøg om optagelse via optagelse.dk.

Hvis du går i skole, skal du bruge dit UNI-Login, som er oprettet på din skole. - kan du ikke huske det, så kan din skole hjælpe dig.

Er du over 18 skal du bruge dit NemID.

Gå til optagelse.dk

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00