Om HTX

Velkommen til Gymnasiet HTX Skjern - det naturvidenskabelige og tekniske gymnasium.

Vi lægger vægt på et studie med plads til alle. Værdier som humor og alvor, arbejde og leg er lige væsentlige for os, både lærere og elever.
Vi er ca. 300 elever på Gymnasiet HTX-Skjern og 24 undervisere.
Vi har gennem årene gennemført omfattende fysiske og tekniske ombygninger, således at vi nu har fået etableret rammerne for en udvikling, hvor undervisningens form og indhold i høj grad afspejler de behov og krav, der stilles til moderne undervisning, hvor det er den enkeltes kompetencer, der er i fokus.
En ny udviklingsplan for gymnasiet har set dagens lys.
Dette har betydet, at der er kommet fokus på gymnasiets særlige erhvervsrettede profil, og at gymnasieundervisningens form og indhold i endnu højere grad tilgodeser både samfundets og elevernes behov og krav til et moderne gymnasium.

Her kan du bl.a. læse om resultatet af tilfredshedsmålinger, undervisningsmiljøvurderinger og frafald for Gymnasiet HTX Skjern.

Hvad laver elevrådet?

• Elevrådet er rammen om elevernes demokratiske indflydelse på skolens hverdag, og det vælges en gang om året af de enkelte klasser.
  • Elevrådet er også repræsenteret i skolens (UCRS) bestyrelse, hvor de har en enkelt plads.

Elevrådet 2018/2019

Frederikke Lundsgaard (416) - Formand

Christian Henning (B17)

Rejees Anthonypillai (116)

Andreas Holk (316)

Marius Fugleberg (A17)

Nicolas Winther Christiansen (C17)

Sabrina Jensen (116)

Hans Bundgaard (216)

Jenitha Anthonypillai (HTXA18)

Christian Erdmann Andreasen (HTXB18)

Louise Bjerregaard Blomgreen (HTXC18)

Luna Monique Brasen (HTXD18)

Tilmeld dig i dag

Ansøg om optagelse via optagelse.dk.

Hvis du går i skole, skal du bruge dit UNI-Login, som er oprettet på din skole. - kan du ikke huske det, så kan din skole hjælpe dig.

Er du over 18 skal du bruge dit NemID.

Gå til optagelse.dk

Bliv kontaktet

Du kan vælge at skrive dig op, så vil en af vores vejledere eller konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.