uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Om skolen

Har du lyst til et liv med marketing og ledelse? Eller med handel og eksport? Vil du rustes til en verden med it og projektorienteret arbejde? Så få den bedste start på Gymnasiet HHX Skjern. Her bliver du klar til et liv med udfordringer ud over alle grænser.

Du bliver klar til at læse videre på eksempelvis universitetet, herhjemme eller i udlandet. Du bliver klar til en dansk eller international karriere. Klar til et liv med egen virksomhed. Til revision eller til banken. Og til at tage del i den rivende medieudvikling.

Du bliver klar til at samarbejde og kommunikere – med andre ord: Du bliver klar til livet!

Du lærer ikke teorierne for teoriernes skyld. Her bruges de til analyse af virkeligheden; eksempelvis af virksomhedens fremtidige eksportmuligheder, it-branchens fremtidsudsigter og mediernes indflydelse på den enkelte. Det internationale er i højsædet, fordi hovedparten af Danmarks marked ligger i udlandet. Med en hhx er du derfor godt rustet, hvis du i fremtiden har lyst til at uddanne dig i eller at arbejde i udlandet. Hos os er innovation og iværksætteri en del af uddannelsen, så drømmer du om at starte egen virksomhed, giver handelsgymnasiet dig en god ballast.

Tilmeld dig i dag

Gymnasiet HHX Skjern gør dig klar til videregående uddannelse.

Det er det oplagte valg, hvis du sigter mod en karriere i private eller offentlige virksomheder.

Hvis du kommer direkte fra folkeskolen, skal du søge via din skolevejleder. Ansøgningsfristen er 15. marts, men der kan søges indtil skolestart.

Gå til optagelse.dk