Om HHX

Har du lyst til et liv med marketing og ledelse? Eller med handel og eksport? Vil du rustes til en verden med it og projektorienteret arbejde? Så få den bedste start på Gymnasiet HHX Skjern. Her bliver du klar til et liv med udfordringer ud over alle grænser.

Du bliver klar til at læse videre på eksempelvis universitetet, herhjemme eller i udlandet. Du bliver klar til en dansk eller international karriere. Klar til et liv med egen virksomhed. Til revision eller til banken. Og til at tage del i den rivende medieudvikling.

Du bliver klar til at samarbejde og kommunikere – med andre ord: Du bliver klar til livet!

Du lærer ikke teorierne for teoriernes skyld. Her bruges de til analyse af virkeligheden; eksempelvis af virksomhedens fremtidige eksportmuligheder, it-branchens fremtidsudsigter og mediernes indflydelse på den enkelte. Det internationale er i højsædet, fordi hovedparten af Danmarks marked ligger i udlandet. Med en hhx er du derfor godt rustet, hvis du i fremtiden har lyst til at uddanne dig i eller at arbejde i udlandet. Hos os er innovation og iværksætteri en del af uddannelsen, så drømmer du om at starte egen virksomhed, giver handelsgymnasiet dig en god ballast.

Elevrådet

Elevrådet er sammensat af følgende repræsentanter fra de enkelte klasser.

HH1A Filip Vestergaard Boel

HH1B Poul Bauer Ladegaard

HH2A Cecilie Meyer Andersen

HH2B Emil Rähr

HH2C Malene Randeris Hansen

HH3A Heine Hunskjær Sørensen (Formand)

HH3B Kian Saaby Brasen

EUX1 Dennis Moesgaard Dyrvig

EUD1 Maja Ringgaard Sørensen / Hans Nikolaj Jensen

EUX 2 Emilie Bjerrum Ahrenstein

Gym10 Kevin Kristensen

EUD 10 Natascha Andersen

Tilmeld dig i dag

Gymnasiet HHX Skjern gør dig klar til videregående uddannelse.

Det er det oplagte valg, hvis du sigter mod en karriere i private eller offentlige virksomheder.

Hvis du kommer direkte fra folkeskolen, skal du søge via din skolevejleder. Ansøgningsfristen er 15. marts, men der kan søges indtil skolestart.

Gå til optagelse.dk

Bliv kontaktet

Du kan vælge at skrive dig op, så vil en af vores vejledere eller konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.