Kickstart Programme

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Kickstart Programme

Kickstart Programme er et undervisningsforløb i iværksætteri, der tager afsæt i erhvervsuddannelsernes faglighed og kulminerer i en iværksætterkonkurrence for eleverne på EUD/EUX. Forløbet styrker elevernes kompetencer til at skabe deres egen succes – som innovativ medarbejder, leder eller selvstændig.

I Kickstart Programme skal elever i teams på 3-5 medlemmer sammen udvikle en realiserbar virksomhed. Som afrunding på forløbet dyster eleverne om at vise det bedste grundlag for at starte selvstændig virksomhed. Det sker til en lokal finale, og – for de allerbedste idéer – også en national finale. 

Kickoff den 9. september 2021

Torsdag den 9. september blev projekt ”Kickstart Programme” sat i gang.

Eleverne fra de forskellige indgange mødtes og fik en fælles introduktion til programmet.

Den unge iværksætter Jens Bredkjær Korshøj fra firmaet Sensade ApS fortalte eleverne om sin egen iværksætterrejse. Sensade udvikler løsninger til de parkeringsudfordringer der kan være i byerne.

Efter et par gode timer sammen, gik eleverne tilbage til deres afdelinger for at arbejde videre med projektet og udvikle gode idéer.

I 2021 deltager UCRS i Kickstart Programme med GF1 eleverne fra følgende indgange

Lokal Kickstart finale, den 27. oktober 2021

Indhold følger i takt med at vi nærmer os finalen

Vil du vide mere om projektet?

Hvis du er blevet interesseret i at vide mere om projektet, så kom og besøg os når vi holder åbent hus lørdag den 15. januar 2022 kl. 10.00-14.00