Oplev skolen

Bliv en del af et godt studiemiljø.

På Gymnasiet HHX Ringkøbing har vi et inspirerende og målrettet studiemiljø. Du kan derfor som elev forvente:

• En organisation der arbejder for at give dig det bedst mulige gymnasieforløb
  • Engagerede undervisere, der skaber spændende undervisning på højt fagligt niveau
  • En åben studievejledning, der hjælper dig med dine spørgsmål
  • Et gymnasieforløb med kulturelle og sociale elementer
  • Et højt informationsniveau

Hvad laver elevrådet?

• Elevrådet er rammen om elevernes demokratiske indflydelse på skolens hverdag, og det vælges en gang om året af de enkelte klasser.
  • Elevrådet er også repræsenteret i skolens (UCRS) bestyrelse, hvor de har en enkelt plads.

Elevrådet varetager til enhver tid elevernes ønsker. Vi arbejder for, at Gymnasiet HHX Ringkøbing fortsat kan være et sted, hvor alle elever føler sig trygge, både fysisk og psykisk, at eleverne kan have deres hverdag i et sundt studiemiljø, og at alle elever føler sig retfærdigt behandlet.

Kantinen

Vi har egen kantine, som servicerer elever, kursister, gæster og ansatte på skolen.

I kantinen kan du blandt andet få:

• Dagens ret
  • Salat
  • Sandwich
  • Morgenbrød, rundstykker m.v.
  • Kaffe, the og diverse drikkevarer

Tilmeld dig i dag

Ansøg om optagelse via optagelse.dk.

Hvis du går i skole, skal du bruge dit UNI-Login, som er oprettet på din skole. - kan du ikke huske det, så kan din skole hjælpe dig.

Er du over 18 skal du bruge dit NemID.

Gå til optagelse.dk

Bliv kontaktet

Du kan vælge at skrive dig op, så vil en af vores vejledere eller konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.