uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Giv gode oplevelser - hele tiden

Kompetencegruppen tilbyder både kurser og efteruddannelse, som styrker dine kompetencer i at sælge oplevelser til kunden, hvad enten du arbejder på et turistkontor, i et rejsebureau, på campingplads eller feriecenter eller er beskæftiget ved en af landets lokale turistattraktioner eller arbejder i et af servicefagene, der håndterer mange turister dagligt.

Vores kurser og efteruddannelser er målrettet medarbejdere og mellemledere i turismevirksomheder, som har lyst til at tage det næste skridt mod en succesfuld karriere.

Se vores udbud af Turisme kurser herunder

Branding og optimeret salg

Periode: 06.04.2020 - 07.04.2020 

Spændende indlæg over nettet med online underviser.
Optimering af dit salg og personlige redskaber du kan brug på arbejdet.
Masser af ideer og inspiration.

Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere inden for detailhandel, der arbejder med kundebetjening, personligt salg, kampagneplanlægning, vareeksponering, sortiment og værktøjer til salgsfremmende aktiviteter i butikken, herunder branding, storytelling, varedeklarationer/mærkning samt principper for valg af leverandører.

Formål

Deltageren behersker metoder og aktiviteter, der kan brande og optimere salget af virksomhedens og eksterne mærker igennem oplevelser og storytelling om produktets rationelle egenskaber som kvalitet, design, nytteværdi, holdbarhed, indhold og udbytte for kunden.Deltageren behersker mærkningsordninger og varedeklarationer i forhold til gældende lovgivning i løsning af aktuelle problemstillinger i salget i egen branche.Deltageren kan anvende operative metoder, til at kortlægge kundernes behov, og optimere det personlige salg.Deltageren behersker metoder til løbende at tilegne sig faglig viden og metoder til produktlancering, og personlige redskaber til kampagneplanlægning i egen branche og forretning.

Tilmelding og pris

Pris* inklusiv materialer (ex. moms) 392,- kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betale fuld pris 1334,- kr.

Adgangskrav
Ingen

Tilmelding sendes til Charlotte Vigtoft Nielsen - cvn@ucrs.dk

Vi tilbyder mulighed for ophold og forplejning.
Yderligere oplysninger fåes ved Charlotte Vigtoft Nielsen telefon 9680 1542 eller på cvn@ucrs.dk

Læs mere

Kundeservice

Periode: Ingen datoer i øjeblikket 

Kundeservice Online forløb.

Inspirerende oplæg på nettet. Underviseren er online. Bevidsthed om kundeadfærd, kundekategorier, salgspsykologi, den gode service o.m.a. Få nye ideer og lyst til udvikling.

Formål

Deltageren kan, efter gennemført uddannelse, anvende servicebegrebet ved den direkte kontakt med kunderne, og kan skelne mellem forskellig kundeadfærd samt er bevidst om, at hver adfærd kræver særlig opmærksomhed og serviceniveau. Endvidere kan deltageren yde en kompetent og værdig service over for særlige kundekategorier som fx fysisk handicappede, samt anvende almindelige salgspsykologiske metoder. Endelig kan deltageren, som firmaansat med en formuleret firmapolitik om kundeservice, anvende denne i overensstemmelse med den kompetence vedkommende er tildelt.

Tilmelding og pris

Pris* inklusiv materialer (ex. moms) 588,- kr.
*Kursister med videregående uddannelse skal betale fuld pris 1885,- kr.

Adgangskrav
Ingen

Tilmelding sendes til Charlotte Vigtoft Nielsen - cvn@ucrs.dk

Vi tilbyder mulighed for ophold og forplejning.
Yderligere oplysninger fåes ved Charlotte Vigtoft Nielsen telefon 9680 1542 eller på cvn@ucrs.dk

Læs mere

Kickstart din karriere indenfor turisme

Turistbranchen udvikler sig konstant og der er altid brug for professionelle med de nødvendige egenskaber og færdigheder. Ved at fremme din uddannelse med kurser i turisme, tager du det næste skridt mod en succesfuld karriere og kan være med til at sikre vækst og tiltrækningskraft i virksomhederne med nye kompetencer og indsigt i de nyeste teorier og markedsføringsteknikker i branchen.

 

En uddannelse inden for turisme henvender sig til dig, som ønsker at arbejde, eller allerede arbejder, inden for turistbranchen. Du bliver opkvalificeret og får styrket dine kompetencer i dit nuværende job, eller dine karrieremuligheder, hvis du søger nyt.

Vi tilbyder flere typer af kurser og efteruddannelse, hvor du får mulighed for at arbejde aktivt med kursusmaterialet og dine nye værktøjer.

Vores dygtige og erfarne team af undervisere har både bred teoretisk baggrund og flere års relevant erfaring fra erhvervslivet og turismen og tilbyder kurser og efteruddannelse i bl.a.:

Branding
Markedsføring
Kundeservice                                                    
Lederuddannelse
Sprog
Salg
Produktudvikling

Du kan vælge at tage kurser enkeltvis eller sammensætte flere kurser i forløb.

De enkelte kurser kan være relevant for forskellige fagområder, hvilket kan være med til at styrke dit netværk på tværs af fagområder og evt. samarbejdspartnere.

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Kontakt Kompetencegruppen

Snak med os om kurserne og hør mere om dine muligheder.
Vi er altid klar til at hjælpe!

Billede af Claus A. Nielsen
Claus A. Nielsen
Afdelingsleder CN@ucrs.dk Mobil: 61227443
Billede af Hanne Kirk
Hanne Kirk
Uddannelseskonsulent HK@ucrs.dk Mobil: 40162728
Billede af Bjarne Wølch Rasmussen
Bjarne Wølch Rasmussen
Virksomhedskonsulent BW@ucrs.dk Mobil: 61616643