uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00

Om skolen

Vi er en mindre afdeling, hvilket betyder, at der er tæt kontakt mellem alle elever og skolens engagerede undervisere.

Vi har et godt studiemiljø med gode undervisningslokaler og IT forhold, ligesom der er mulighed for at spille bordfodbold, bordtennis, pool m.v. i pauserne. Det er også muligt at hygge sig med kammeraterne eller lave gruppearbejde i vores velindrettede fællesområder. Vi tilbyder introtur på første år og en studietur på andet år. Vi har et elevråd, og er altid lydhøre overfor netop dine ønsker.

Da vores elever ønsker en karriere i erhvervslivet, er skolens hverdag præget af tæt kontakt til erhvervslivet i form af månedlige virksomhedsoplæg, karriere-dating hvor virksomheder og elever kan mødes for eventuelt at finde det perfekte match til elevplads eller studiejob. Vi bruger også det lokale erhvervsliv i forbindelse med undervisningen og opgaveudarbejdelse.

På UCRS EUD & EUX Business har du 2 uddannelsesmuligheder. 

  • EUX Business er for dig som ønsker en erhvervsfaglig studentereksamen. Med en EUX Business får du et stærkt fundament for din fremtid.
  • EUD Butik & E-handel er for dig som ønsker en kortere uddannelse og ikke kan vente på at komme ud i erhvervslivet.

Tilmeld dig i dag

Er du klar til en EUD eller EUX, der sætter skub i karrieren?

En erhvervsuddannelse gør dig klar til at gå direkte i arbejde indenfor det område, du vælger at specialisere dig i. En EUX gør det samme, men giver også mulighed for, med studentereksamen, at du kan tage en lang eller mellemlang videregående uddannelse.

Gå til optagelse.dk

Bliv kontaktet

Du kan vælge at skrive dig op, så vil en af vores vejledere eller konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.

uc@ucrs.dk +45 96 80 15 00